Idemo na izbore !

Stranke, općinska vlast, izbori...

Idemo na izbore !

PostPostao/la FRIZ » Uto sij 27, 2009 6:50 pm

sokacbau napisao:Loše te uče dada i mama,tako se kako ti pišeš ne FUNKCIONIŠE.Pozdravio te vuk stefanović.
:lol:

:lol: :lol: NARAVNO DA ME LOŠE UČE ALI JA GOVORIM I PIŠEM KAKO ŽELIM.A TI AKO SE IZJAŠNJAVAŠ KAO USTAŠA ONDA PAZI KROZ SLOVENIJU DA TI NE NAPLATE KAZNU ZA RATNU ODŠTETU I TO SA KAMATOM A MI OVDJE SMO I ONAKO U DUGOVIMA DO GUŠE :oops: :P
FRIZ

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Sri sij 28, 2009 1:04 pm

Dobro kažeš Pandora vi niste deklarirani USTAŠE jer vi ste genetski jugoslaveni, a što se tiče krize počnite nešto raditi a nemojte sjediti po birtijama i čekati da vam drug tito uskrsne.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Sri sij 28, 2009 3:23 pm

šokacbau u birtijama sijede samo tebi slični ,a nama novijim generacijama Tito nije ni davo niti će nam dati.

Mi pošteno radimo i zarađujemo za razliku od tebe,a gdje ćemo svoje naglašavam tebi pošteno zarađene novce trošiti tpo je naša stvar.

Nego šokacbau dali si ti svijestan da ti nemaš pravo nikom ništa reć.O tvom poštenju bi se dalo i raspravljat.

Sramota si za naše selo ,pokri se tu di jesi i svi zadovoljni.
pandora

Idemo na izbore !

PostPostao/la sepavi parcov » Sri sij 28, 2009 9:04 pm

gorski tić napisao:jedino što neide u pandoru ali zato ide u prave birtije i prenosi svoje znanje i iskustva na mladje generacije eh da je takvih ljudi u ovom selu više
u ovom selu niko nevoli pametne ljude
Di ste nasli Kolovrata da kazete da je posten covjek i kakvo on ima znanje da prenosi na mlade generacije!!!

A otidite npr. u Mirkovce i i okolicu i cut cete kako je Cika Anto Kolovrat DOBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sepavi parcov

Idemo na izbore !

PostPostao/la sponge bob » Sri sij 28, 2009 9:25 pm

Molim Pandoru i Friza da pročitaju prijašnje postove ove teme u vezi sa indetitetom dotičnog forumaša pod kodnim imenom "Šokacbau" te ako i dalje ne shvate šta je pjesnik htio reći nek zamole nekog drugog da im objasni.
sponge bob

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Čet sij 29, 2009 4:51 pm

Iz tvog govora mržnje ,Pandora , vidi se da si mali jugoslaven , jer ti bi nekome zabranio da govori i prosuđivao tuđe osobine , titina škola.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Čet sij 29, 2009 5:16 pm

kao prvo sokacbau ne mrzim ja nikog pa ni tebe jednostavno mi ideš na živce, prodaješ neakvu finoću a prljav si od nas najviše.

ti hočeš reć da nisi bio titin pionir a potom i omladinac.

Nemoš to reć jerbo te se sijećam kao i tvog druga Sukija koji je bio i precjednik omladine.Sve veliki hrvati.
pandora

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Čet sij 29, 2009 5:26 pm

Ja sam pionir morao biti, a ti to jesi i sada kada se nemora , to ti je genetski. A što se tiče ovoga lika taj je isti kao i ti pa može biti tvoj drug a moj nit je bio niti će.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Čet sij 29, 2009 5:55 pm

ako ti tako kažeš ondak dobro valjdak si se ti borio za ovu državu.
pandora

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika